Wonen in De Meent

Wonen in De Meent

In woonzorgcentrum De Meent bieden we diverse vormen van zorg en verpleging aan. De diverse afdelingen zijn gelegen rondom ons centrale dorpsplein.

Somatische zorg
We hebben twee afdelingen waar somatische zorg wordt aangeboden: De Plataan en Scheepjeswol. Als bewoner heeft u een zit/slaapkamer. De ruime badkamer en toilet worden gedeeld. Onze appartementen zijn voorzien van een vaste kledingkast. Ook is er een kluisje waar waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Uw appartement kunt u naar eigen smaak stofferen en inrichten. Een hoog-laagbed en basisverlichting is in alle kamers aanwezig. Onze somatische zorg bestaat uit drie bewonersgroepen. Iedere groep heeft een eigen zorgteam en gemeenschappelijke huiskamer. 

Kleinschalig Wonen
Speciaal voor mensen met dementie biedt De Meent kleinschalig wonen (en zorg). Dit is een vorm van verpleeghuiszorg voor ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Deze vorm bieden we op vier afdelingen: Kastanjehof, Oranjehof en Eem en Grift.

Echtparenappartementen
Als echtpaar bij elkaar blijven wonen, terwijl één van beide verpleeghuiszorg nodig heeft? Het kan in Zonnestaete. De ruime echtparenappartementen, die rechtstreeks bereikbaar zijn, bieden alle comfort. In de huurappartementen ontvangt de partner die zorg behoeft, de benodigde ondersteuning vanuit locatie De Meent. De echtparen wonen geheel zelfstandig en kunnen vertrouwen op voldoende zorg en faciliteiten dichtbij.