Naar hoofdinhoud

Revitalisering

Zorggroep Charim revitaliseert verpleeghuis De Meent. De Meent wordt uitgebreid en gerenoveerd om te kunnen functioneren als specialistisch centrum voor kleinschalig en individueel wonen.

Na de renovatie en uitbreiding kan De Meent vergeleken worden met een dorp met kleine woonwijken. Het centrum wordt gevormd door een dorpsplein met een restaurant, kerk, kapper, pedicure en andere faciliteiten. Ook de behandeldienst Charim Vitaal krijgt hier een centrale plaats. De algemene ruimtes worden gerenoveerd en krijgen een frisse uitstraling. Van de afdelingen worden kleinschalige woongroepen gemaakt voor doorgaans acht bewoners met een gezamenlijke woonkamer.

Huurappartementen Zonnestaete
In één van de zijvleugels van De Meent worden acht nieuwe huurappartementen gerealiseerd. Deze zijn bedoeld voor echtparen, van wie één van de partners verpleegzorg nodig heeft. Meer informatie over de nieuwe huurappartementen is verkrijgbaar via onze klantenservice, 0800 0711 of per email.

Planning
De Meent wordt in verschillende fasen gerevitaliseerd. De voorbereidingen voor fase 1 zijn momenteel in volle gang. De bewoners van De Meent hoeven tijdens het hele proces maar één keer te verhuizen en wel naar hun nieuwe woning.

Op de hoogte blijven
Via de BouwBrief kunt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de revitalisering van De Meent. U vindt de BouwBrief als download op deze pagina of neem een exemplaar mee uit het postbakje aan het BouwBord in de hal van De Meent. Naast de BouwBrief treft u op het BouwBord ook de tekeningen van de indeling, fasering en planning aan. Elke nieuwe ontwikkeling kunt u zo op het BouwBord volgen.

In het nieuws
Artikel: Charim tekent voor herontwikkeling De Meent

Heeft u vragen?
Deze kunt u stellen aan locatiemanager Maaike Bulten via e-mail

In dit filmpje ziet u een stukje van het bouwproces!


Bekijk in dit filmpje wat de toekomstplannen zijn:


Bekijk in dit filmpje de impressies van de architect: