Echtparenappartementen Zonnestaete

Echtparenappartementen Zonnestaete

Als echtpaar bij elkaar blijven wonen, terwijl één van beide verpleeghuiszorg nodig heeft? Het kan in Zonnestaete. De ruime echtparenappartementen, die rechtstreeks bereikbaar zijn, bieden alle comfort. In de huurappartementen ontvangt de partner die zorg behoeft, de benodigde ondersteuning vanuit locatie De Meent. De echtparen wonen geheel zelfstandig en kunnen vertrouwen op voldoende zorg en faciliteiten dichtbij.

Faciliteiten
De echtparen kunnen gebruik maken van alles wat De Meent biedt, onder meer de maaltijden in het restaurant, de kerkdiensten en de dagbestedingsactiviteiten. De locatie kan vergeleken worden met een dorp met faciliteiten als een restaurant, kapper, pedicure en de behandeldiensten van Charim Vitaal.

Bij elkaar blijven
‘Dankzij deze appartementen kan een echtpaar – ondanks de intensieve zorg voor één van de partners – toch bij elkaar blijven’, vertelt Mariëtte Foppen, wijklocatiemanager van De Meent. ’We zijn blij deze woonvorm nu te kunnen bieden. Het aantal appartementen is beperkt, dus we raden echtparen aan snel te reageren, ook als zij vragen hebben.’

Indeling van de appartementen
Dit appartementencomplex, met 8 woningen variërend van 40 m2 tot circa 72 m2, zijn bereikbaar via een eigen toegangsruimte met een lift en trappenhuis. De appartementen beschikken over een hal, woonkamer, een open keuken, ruime badkamer met toilet en één of twee slaapkamers. De grotere appartementen beschikken tevens over een eigen balkon.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor een huurappartement dient één van de partners een indicatie voor zorgzwaartepakket 5 of hoger te hebben. Meer informatie geeft de klantenservice van Charim (tel. 0800-0711, info@zorggroepcharim.nl).

Bekijk de appartmenten
Alle details over de appartementen vindt u op de website van Woonz. Bekijk het aanbod hier.