Echtparenappartementen Zonnestaete

Echtparenappartementen met verpleeghuiszorg in Zonnestaete

Meer dan wonen
Uniek voor Veenendaal is de woonvorm die Zonnestaete biedt. De ruime appartementen, die rechtstreeks bereikbaar zijn, bieden alle comfort. Echtparen huren een appartement van Charim en ontvangen voor de partner die zorg behoeft, de benodigde ondersteuning vanuit locatie De Meent. De echtparen wonen geheel zelfstandig, maar kunnen door deze constructie vertrouwen op voldoende zorg en faciliteiten dichtbij. Zij kunnen deelnemen aan alles wat De Meent biedt, onder meer de maaltijden in het restaurant, de kerkdiensten en de dagbestedingsactiviteiten. Momenteel wordt De Meent gerevitaliseerd. De locatie kan straks vergeleken worden met een dorp met faciliteiten als een restaurant, kapper, pedicure en de behandeldiensten van Charim Vitaal.

Indeling van de appartementen
Dit appartementencomplex, met 8 woningen variërend van 40 m2 tot circa 72 m2, zijn bereikbaar via een eigen toegangsruimte met een lift en trappenhuis. De appartementen beschikken over een hal, woonkamer, een open keuken, ruime badkamer met toilet en één of twee slaapkamers. De grotere appartementen beschikken tevens over een eigen balkon.

Bij elkaar
Om in aanmerking te komen voor een huurappartement dient één van de partners een indicatie voor zorgzwaartepakket 5 of hoger te hebben. Meer informatie geeft de klantenservice van Charim (tel. 0800-0711, info@zorggroepcharim.nl).
‘Dankzij deze appartementen kan een echtpaar – ondanks de zware zorg voor één van de partners – toch bij elkaar blijven’, vertelt Mariëtte Foppen, wijklocatiemanager van De Meent. ’Dat is van zeer grote betekenis. We zijn daarom blij deze woonvorm nu te kunnen bieden.
Het aantal appartementen is beperkt, dus we raden echtparen aan snel te reageren, ook als zij vragen hebben.’

Algemene voorwaarden en kosten
Meer informatie kunt u vinden in het aanbod op de website van Woonz. Bekijk het aanbod hier.