img

Kerstmarkt in De Meent breidt uit

Na het succes van de kerstmarkt vorig jaar organiseerde Zorggroep Charim op woensdag 21 december opnieuw een kerstmarkt in locatie De Meent voor bewoners, familie en vrijwilligers.

Op het centrale plein van De Meent was onder het genot van live kerstmuziek van alles te beleven. De bezoekers genoten volop van het eten en drinken, zoals de glühwein en warme chocolademelk, het broodje beenham en de snert. Zowel de bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers van De Meent en D’n Aok waren van harte welkom.

Beleving
De stemming zat er goed in op deze ouderwets gezellige kerstmarkt. Een bezoeker vertelt: “Voor onze moeder is de kerstmarkt een fantastische beleving van en naar de kerst. Het is hier gezellig, warm en er is lekker eten. Een gezellige sfeer!”

Wijk/locatiemanager Mariëtte Foppen vult aan: “Er staan kraampjes vol cadeautjes, er zijn dieren en er is een heuse fotostudio. We breiden elk jaar de activiteiten wat uit. Er is nu ook een springkussen voor de kinderen en er zijn Oudhollandse winterspelen. De wil om te winnen wordt niet door leeftijd beperkt!”