Welzijnspalet

Welzijnspalet

Welzijn is van vitaal belang. Het vermindert de lichamelijke en geestelijke klachten. U voelt zich er goed bij! Sociale contacten, het uitoefenen van een hobby of het deelnemen aan culturele activiteiten brengen kleur aan uw leven. Dat is waar het WelzijnsPalet voor staat.

Ontspannings- en welzijnsactiviteiten
Het Welzijnspalet biedt een scala aan activiteiten. In de brochure die u in uw informatiepakket ontvangen hebt, worden de verschillende activiteiten beschreven. De activiteiten zijn elke keer weer anders en verrassend. Er zijn groepsactiviteiten van maximaal acht deelnemers en recreatie activiteiten met meer deelnemers.

Als bewoner van De Meent bent u automatisch en gratis lid van het WelzijnsPalet. Dit betekent dat u kunt genieten van een veelkleurig aanbod van ontspannings- en welzijnsactiviteiten. Bovendien profiteert u als lid van aantrekkelijke voordelen en aanbiedingen. Er zijn ook wisselende activiteiten. Deze activiteiten worden aangekondigd in de locatienieuwsbrief of via de posters in de liften en op de gangen.

Het activiteitenprogramma wordt opgezet in het kader van uw zorgplan en op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Uniek aan het WelzijnsPalet is dat ook familieleden, bezoekers en wijkbewoners kunnen deelnemen. Dit kan via een lidmaatschap, dat al voor €12,50 per maand geregeld is. Of via een strippenkaart waarbij elke activiteit apart afgestempeld wordt. De strippenkaarten zijn te koop in de Verwensupers van de locaties.

Op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend is er een peuterclub in De Meent, waar peuters samen met de bewoners en bezoekers gezellig spelen en knutselen. Zie voor verdere informatie de bijgevoegde flyer.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht